Facts
  • NAME: MOUNTAIN REEDBUCK
  • SCIENTIFIC NAME: REDUNCA FULVORUFULA
  • WEIGHT MALE: 30 KG
  • WEIGHT FEMALE: 28 KG
  • SHOULDER HEIGHT MALE: 75 CM
  • SHOULDER HEIGHT FEMALE: 73 CM
  • MATING SEASON: THROUGHOUT THE YEAR
Reedbuck, Mountain

Mountain Reedbuck er en mellem-stor antilope, som generelt findes i bjergrige stenede områder, med stejle skråninger. Kun hannerne har horn, som er korte, stærkt rillede og let buede fremad. Mountain Reedbuck er grå-brune i farven.

Undertiden er denne vildtart let at forveksle med Common Reedbuck, som dog er noget større i statur og en smule mere rødlig i farven. Ser man en gammel Mountain Reedbuck han, hvis hornlængde overskrider øre-længden, vil den udgøre et rigtig godt trofæ. De holder til i flokke af 3 til 10 dyr, normalt bestående af hunner og unger. Hannen slutter sig normalt kun til flokken når hunnerne er i brunst.

Når det kommer til valg af riffelkaliber, så er en .270 et glimrende valg, og som med alle afrikanske vildtarter, sørg for at bruge kvalitets riffelammunition.

Side By Side Safaris eksklusive jagtlodge er placeret midt i jagtområdet for Mountain Reedbuck. Der kan jages direkte fra lodgen. Trofækvaliteten er i den absolutte topklasse.

Mountain-Reedbuck-2015-2

Mountain-Reedbuck-2015-02

mountain_reedbuck_jagt2

Mountain-Reedbuck-2015

mountain_reedbuck1_jagt

Mountain-Reedbuck-2015-06

Mountain-Reedbuck-2015-07