Facts
  • NAME: Pére David´s Deer
  • SCIENTIFIC NAME: ELAPHURUS DAVIDIANUS
  • WEIGHT MALE: 200 KG
  • WEIGHT FEMALE: 135 KG
  • SHOULDER HEIGHT MALE: 1,2 M
  • SHOULDER HEIGHT FEMALE: 1,2 M
Pere David's Deer

Pére David´s deer er en af de spændende indførte vildtarter, som kan jages i Sydafrika. Denne vildtart, kommer oprindeligt fra dens primære levested i Kina. I dag findes der ligeledes en bestand i Eastern Cape provinsen i Sydafrika, hvor Side By Side Safaris har jagtretten.

Pére David´s deer er et enestående tilpasningsdygtigt dyr. Den leve primært i semi-åbent terræn.

Hos Pére David´s deer er det kun hannerne som bærer horn, som kastes hvert år. Denne hjorteart, får imponerende store gevirer, hvilket gør den til et eftertragtet trofæ.

Pére David´s deer er en stor og hårdfør vildtart, som bør nedlægges med en minimumskaliber af .270 eller 30.06. Større og kraftiger riffelkalibre, vil også kunne anbefales.

Side By Side Safaris, råder over en stor jagt-koncession nordøst for vores eksklusive jagtlodge, hvor der er en bestand af Pére David´s deer, med en trofækvalitet helt i topklasse.

pere_davids_deer_jagt