Facts
  • NAME: CAPE HARE
  • SCIENTIFIC NAME: LEPUS CAPENSIS
  • WEIGHT MALE: 3-4 KG
  • WEIGHT FEMALE: 3-4 KG
Hare, Cape

Den sydafrikanske Cape Hare minder meget om den europæiske Hare.
De har en kropsvægt på 3-4 kg og er bytte for en bred vifte af rovdyr, fra sjakaler til løver.

Cape Hare er primært nataktive og tilbringer dagen i underjordiske huler, som beskytter mod det varme klima og mod de fleste rovdyr.

Cape Hare er især talrige på græsklædte flodsletter, hvor de nemt kan finde føde og samtidig er jorden perfekt til deres huler.

Det kan anbefales at skyde denne vildtart med et haglgevær eller salonriffel kaliber .22.

Side By Side Safaris eksklusive jagt-lodge er placeret midt i jagtområdet for Cape Hare og der kan jages direkte fra lodgen.