Alle Aktiviteter
Ledsagere er meget velkommen hos Side by Side Safaris. Der er mange aktiviteter i området.

Vi arrangerer guidede fisketure, eller luksus spabehandlinger på lodgen.

Der kan ligeledes arrangeres udflugter til store berømte nationalparker (Mountain Zebra National Park, Addo Elephant National park). Her vil der være mulighed for at se spændende vildtarter som: Elefanter, Næsehorn, Bøfler, Løver og meget mere.

Guidede ture til nærliggende vildtreservater
Vi tilbyder vores gæster guidede ture til tre af Sydafrikas bedste vildtreservater, hvor der ud over antiloper, vortesvin og en lang række af andre såkaldte ”plains game” også er mulighed for at opleve de navnkundige fem store: elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard.
Fluefiskeri ved 60 meter højt vandfald
Side by Side Safaris samarbejder med en meget kendt fluefisker, som giver vores gæster en unik mulighed for at komme på guidet fisketur.
Bytur til Somerset East
Byturen er en halvdags-tur, hvor vi kører til Somerset East midt på formiddagen. Køreturen fra campen til Somerset East tager ca. 40minutter.
Wellness
Side By Side Safaris kan tilbyde vores gæster at blive forkælet med wellness oplevelser i topklasse. Der tilbydes et bredt udvalg af behandlinger, som kan sammensættes helt efter ønsker.
5 Stjernet Luksushotel i Port Elizabeth
Dette hotel er et af de smukkeste og mest luksuriøse hoteller i hele Sydafrika. Hotellet er beliggende midt i hjertet af Port Elizabeth, 100 meter fra Port Elizabeths fantastiske badestrande. Strandende nær hotellet findes ikke meget smukkere noget andetsteds i Afrika.
5 Stjernet strand-hotel i kystbyen Plettenberg Bay
På hotellet er smilende og glade kokke, tjenere, bartendere og værter, som vil gøre deres ypperste for at imponere gæsterne. Har man specielle ønsker, vil de forsøge at virkeliggøre dette ned til mindste detalje.
5 stjernet strand-villa på Garden-Route (I kystbyen Wilderness).
Gæstevillaen er privat ejet af et utrolig sødt værtspar, som gør alt for at man har et dejligt ophold. Indkvarteringen er i særklasse og altid smilende og hjælpsomt personale.
Rovos Rail - Eksklusiv togrejse gennem Sydafrika
Side By Side Safaris tilbyder at arrangere denne Luksus togtur, for de af vores kunder, der ønsker at opleve Sydafrikas på en uforglemmelig måde.